Capete spalare

Capete de spalare Cosmas | Agriculture & Jurop Group

CAPETE DE SPALARE

Compania Ajg Trucks & Trailers este importator exclusiv pentru capetele de spalare Cosmas produse in Italia. Capetele de spalare oferite de  sunt create special pentru fiecare aplicatie a clientului. In momentul in care se stabileste un necesar  este nevoie sa aflam cateva caracteristici ale instalatiei de presiune: debitul si presiunea de lucru a pompei, lungime furtun si diametru, tipul de cupla mama sau tata. In functie de aceste caracteristici se monteaza pe capetele de spalare inserturile care ne ofera eficienta maxima pentru curatare .

Cosmas, punand calitatea pe primul plan, foloseste in producerea capetelor de spalare numai otel si otel inox. Inserturile pot fi metalice sau ceramice.

In scopul acoperirii unei game largi de situatii existente in necesitatile clientilor Cosmas produce o gama larga de capete de spalare, dintre acestea mentnionam urmatoarele tipuri : jet, triunghiulare, ovoidale, rotative, antiexplozie, capete dotate cu lanturi, tip burghiu, plate etc. .

Cap de spalare tip jet forma rotunda – sunt folosite, in general, pentru a curata tevi mici blocate de substante uleioase, calcar, sapun si grasime.    

Cap de spalare tip jet forma conica – sunt folosite pentru desfundatul tevilor mici si coloanelor blocate de substante uleioase, calcar, sapun si grasime.

Cap de spalare triunghiular – sunte folosite pentru a desfunda coloane si tevi pe care s-au adunat reziduuri grele, unde este necesar sa rupa pojghita de manerial depus de exemplu: pietre, gheata, beton, radacini.

Cap de spalare ovoidal – ideale pentru a curata tevi obstructionate de cruste dificile, reziduuri uleioase, calcar, sapun, murdarie si noroi.

Cap de spalare rotativ – folosite pentru a curata tevi complet obturate cu nisip, sol compact, calcar, ciment. Se folosesc si la indepartarea radacinilor daca sunt montate cutie pe ele.

Cap de spalare cu lanturi - folosite pentru a curata tevi complet obturate cu nisip, sol compact, calcar, ciment. Se folosesc si la indepartarea radacinilor daca sunt montate cutie pe ele.

Cap de spalare tip burghiu – ideale pentru a desfunda si curata tevile blocate cu nisip, sol compact, calcar si pentru a rupe radacini dese care ajung in tevile de canalizare.

Capete speciale seria ET

Cap de spalare special pentru a curata balastru - curățare frecventă și spălare pe canalizări mari. Penetrarea prin depozitele totale acumulate, cum ar fi nisip, noroi, noroi, calcar sau alte obstacole similare decantate in canalizare. Diametre uzuale: 110 (12-16 KGS) 140 (20-25) 160 (KGS 25-30 KGS) A       

Cap de spalare plat -  curățare frecventă și spălare pe canalizări mari. Penetrarea prin depozitele totale acumulate, cum ar fi nisip, noroi, calcar sau alte obstacole similare decantate.   

 

Alte accesorii : Ghidaje, Aspirator de noroi „venturi” , Cuple rotative, Inserturi, Lanturi rotative pentru capete, furtunuri si alte piese de schimb  

Contacteaza-ne!