Home Camioane

Aspirator Excavator MTS

Aspirator Excavator MTS

Inovatii in sistemele de dragare și aspirare: calitate de la producător
Sistemele de aspirație - MTS servesc ca un producător de dragare și aspirație si sisteme inovatoare la nivel mondial cu numeroși clienți satisfăcuți, care pun o mare valoare pe viteză și siguranță, precum și raționalizarea și economii de costuri. Datorită soluțiilor noastre inteligente și cel mai înalt nivel de calitate, suntem capabili de a oferi clienților noștri în industria solutii individuale cu un avantaj competitiv. Noi acordăm o mare importanță pentru satisfacția clientilor și, prin urmare, principiul nostru de transport a aerului, o tehnologie de ventilatoare multiple și componente de primă clasă optimă : se poate obține o draga sau un sistem de aspirație, care este ideal pentru aplicația dumneavoastră și perfecționat in procesele de lucru impreuna cu clientii nostri din experienta lor.

Sisteme de aspirare MTS GmbH: producător de draga sau aspiratoare de înaltă calitate
Aspiratorul MTS este caracterizat prin înaltă performanță și este disponibil în diferite mdele, adaptate la regimul respectiv necesitatile aplicației. Noi oferim de la un aspirator din seria CITY DINO DINO, pana la masina de gunoi seria WASUC pentru uz urban. În plus, se poate obține cu aspiratorul, o masina care se deplasează atât pe șosele și pe șine. Printre multe aplicații ale acestor masini se poat enumera: construcția și inginerie civilă, renovarea clădirilor, rafinăriile și peisagistică. Pot fi folosite si in mufarea la serviciile subterane de energie și canalizăre.

Masinile produse de MTS fac munca mai eficientă
Marile avantaje ale unui aspirator sunt de o parte, economiile în muncă și forță și, de asemenea, fiabilitatea ridicată în cadrul diferitelor lucrări. În plus, mai puține echipamente trebuie să fie utilizate și unele măsuri - cum ar fi îndepărtarea separată a deșeurilor din construcții. Cu mașinile MTS Saugbager se poate lucra in siguranta la linii de electricitate expuse, fundații sau conexiuni, pentru a elibera prin aspirare a diferitelor material/reziduuri grele si a creea accesul facil a echipelor de lucru. Aspiratorul poate absorbi absolut orice rezid (namol / apa / deseuri de constructii uscate / balast), care sunt depozitate in buncar de 2 – 12 mc (in functie de tipul aspiratorului). CITY DINO este compact și agil, produsul nostrum pentru un oras mic si aglomerat, care este utilizat de către companiile de inginerie civilă din zona centrală a orașului, există posibilitatea ca materialul aspirat sa fie basculat în așa-numitii saci mari “big – bag” pentru golirea buncarului. Acestea pot fi transportate cu un vehicul mic sau cu macara. In acest fel, micile aspiratoare, sa fie agile si functionale cat mai mult tip la lucrare pentru economisire timp.

Siguranță maximă - chiar și în rafinării
Printre altele, pericolul maxima este atunci cand in perimetrul cu linii de alimentare (energine sau apa/canalizare) se lucreaza cu un echipament conventional, întotdeauna este posibilitatea ca liniile sa fie afectate. În rafinării, se poate ajunge chiar si la o explozie. Pentru a reduce toate riscurile și costurile de reparații la minim în acelas timp creșterea siguranței, recomandăm utilizarea de aspiratoare MTS. Solul înconjurător este slăbit cu grijă prin echipametele optionale prezente pe masina și absorbit direct. În acest fel, cu un grad ridicat de siguranta si rigurozitatea accesul este facil și la cablurile de toate tipurile care nu vor fi deteriorate

Pentru centrul orasului: DINO CITY si seria DINO
În plus, pentru oras, la aspiratorul compact DINO unde lucrul se efectueaza în zone cu locuinte se poate limita puterea de aspirare si este complet controlată prin PLC sau prin control radio de la distanță. În cadrul acestor tipuri de setari construcție, se oferă o performanță maximă în spațiul urban găsit. De la micutul agil trecem la o mașină profesionala MTS DINO 2, iar prin intermediul DINO Tripla uunde MTS promite aspirație tripla ca si debit/putere ajungem la “MTS Raupensaugbagger” aspiratorul cel mai puternic din lume, MTS MEGA VAC, unde modelele din această clasa de putere dezvolta o aspiratie optima și precizie de funcționare absolută.

Sisteme de transport feroviar: două tipuri de aspiratie
Caracteristica specială a aspiratorului produs de MTS este faptul ca poate merge pe cele două sistem de rulare importante – cale ferata si asfalt. Acest lucru îl face ideal pentru a lucre la orice retea de drum, poduri, tunele și stații reparate. Accesul in zona restrictionata (doar feroviar) sau zone usor accesibile pentru aceasta masina cu un container de cca 6m³ și echipata cu brat MEGA + ROTOR nu este nici o problema. Pentru diferitele zone de lucru, oferim numeroase tipuri de aspiratoare in echipare standard dar si “Spezialsaugsysteme” care sunt produse de noi în funcție de preferintele si ideile clientilor.

Aspirare compactă și puternică: cutie aspirator seria SBO
Cutii noastre de aspirație constau dintr-un sistem “cleanable” de filtru de praf, un ventilator acționat hidraulic și un recipient de colectare. Cutia compactă poate fi adusa cu un echipamente de transport, cum ar fi un stivuitor, camion, sau excavator pe caile ferate-rutier, în zona lor de lucru în cazul în care e de reziduuri de aspirat, numeroase materiale de la balast la demolarea betonului.

Curățare / colectare igienicăa a deseurilor: aspirator din seria WASUC
Aceasta serie “WASUC” este produsa si gandita pentur o aspirare a gunoiului; pentru utilizarea în centrul orașului - WASUC 2, sau în zone mai mari - WASUC 3, iar WASUC rounder 4, poate include lucrul chiar si la sitemele staționare utilizate. Aspirația practic își asumă, printre altele, golirea rezervoare subterane, de exemplu, după evenimente majore zone poluate, sau cum ar fi parcurile și aeroporturile pentru eliminarea deșeurilor. Această operațiune de igienă este liniștită și este ecologica pentru mediu respectiv cetățeni și posibila printr-un singur operator in vederea maximizarii profitului.

Soluții speciale direct de la experți cu privire la sistemele de aspirare
Ca o producătorii aspiratoare si sisteme inovatoare pe care le oferim, mai putem oferi si numeroase sisteme dincolo de aspirație, precum și accesorii suplimentare. Printre aspiratoarele noastre special construite se poate regasi si aspirator pe Canalul Mânecii șau alte dispozitive care sunt adaptate în mod optim la cererea dumneavoastră individuală. În plus, MTS MOONER, un miniexcavator teleghidat, care vine în zonele de lucru extrem de înguste si cu un mediu ostil..

Producătorul de aspiratoare ofera servicii all-rotund
MTS cu sediul în Germersheim are o rețea de distribuție puternică prin filiale și companii partenere din Europa și din lume, oferă nu numai sisteme de aspirare excelente, dar, de asemenea, un serviciu complet, care merge si până la sesiuni de formare profesională de mai multe zile care acoperă întreg spectrul de întreținere și inspecții anuale de siguranță.