Home Camioane

Basculante

Basculante

Firma MOLCIK a fost înfiinţată în anul 1991.
Activitatea comercială a firmei se extinde în ţări europene ca Germania, Austria,Republica Slovaca, Ungaria, Polonia, Bulgaria si din 2006 in Romania.

Producem sprastructuri destinate să dureze si sa funcţioneze :
„în cariere“
„pe şantiere de construcţii “
„în agricultură“

Programul de producţie este orientat spre producerea suprastructurilor rabatabile pentru vehiculele utilitare, productia de remorci, semiremorci.
Pe piaţa cehă livrăm circa 40% din producţia noastră, fiind si lideri de piata.

In anul 2008, a fost finalazata constructia a 2 noi hale in suprafata totala de 6000 m2, care sunt destinate pentru confectionare produselor din divizia de agricultura.

Şasiile auxiliare si suprastructurile sunt construite individual pentru şasiu concret al vehiculelor cu două, trei sau patru axe, conform instrucţiunilor pentru astfel de suprastructuri date de producătorul şasiului.
Sistemul hidraulic utilizat în producţie este PZB şi Hyva, cilindrii hidraulici sunt de marca Penta, Nümy şi Hyva, alegerea fiind a clientului.

Concepţia firmei:„ calitate, soliditate şi service perfect“

Pentru service în garanţie şi post garantie, dispunem de echipa mobila de interventie in max 24 ore. Perioada de garanţie este de 24 de luni de la data livrarii.

În perioada actuală se desfăşoară activitatea de consultanţă cu scopul de a introduce sistemul de management al calităţii, conform exigenţelor normelor Europene ČSN EN ISO 9001 : 2001.
Această consultanţă este asigurată de firma Inspekta Core s.r.l., certificarea finală va fi realizată de firma TÜV.