Home

Grupuri independente

Grupuri independente

Compania AJG Trucks & Trailers este importator si pentru grupurile indepedente produse de JUROP Italia. Aceste utilaje produse de JUROP sunt :
1. Unitati de pompare/aspiratie lichid si namol
2. Unitati de aspiratie si compresie a aerului
3. Unitati tip masina de tocat materiale organice
4. Unitati personalizate

1. Unitati de pompare/aspiratie lichid si namol:
Jurop proiecteaza fie care unitate de pompare personalizat pe nevoile clientilor si pentru a eficientiza fiecare aplicatie. Nu exista o unitate standard, ca si configuratie caracteristicile fiind determinate de nevoile clientilor.
Pompele Jurop sunt caracterizate prin: fiabilitate, durata mare de functionare si versatilitate.
Motoarele care actioneaza aceste pompe pot fi electrice, diesel si pe benzina. Cadrul pe care se monteaza grupul poate fi mobil sau fix.

2. Unitati de aspiratie si compresie a aerului
Pompele Jurop sunt caracterizate prin: fiabilitate, durata mare de viata si versatilitate. Antrenarea pompelor se poate face cu mai multe tipuri de motoare: electrice, diesel sau pe benzină, motoare cu aer comprimat. Unitatile pot fi montate pe cadru fix sau mobil. Nu există o unitate standard, ca și configurație, produsulul și caracteristicile sale sunt determinate de nevoile clienților noștrii.
Aceste unitati daca sunt echipate cu o pompa de vid si rezervor pot fi folosite pentru aspirare lichide si pot fi folosite in aplicatii agricole sau indudstriale. Debitul de aer este de pana la 107.000 l /min (6.400 m3/h) . Puterea necesara instalata este de 207 kW.

3.Unitati tip masina de tocat materiale organice
Unitatile Jurop sunt caracterizate prin: fiabilitate, durata mare de viata si versatilitate. Antrenarea lor se poate face cu mai multe tipuri de motoare: electrice, diesel sau pe benzină, motoare cu aer comprimat. Unitatile pot fi montate pe cadru fix sau mobil. Nu există o unitate standard, ca și configurație, produsulul și caracteristicile sale sunt determinate de nevoile clienților noștrii.
Unitatile sunt echipate cu o mașină de măcinat / macerator, seria AZ, acestea sunt proiectate pentru a rupe în bucăți și a macina (iarbă organice, fibre, etc.) și părți solide, care pot fi găsite în deșeuri animaliere. In urma procesului se recicleaza deseurile rezultate si pot fi utilizate in instalatiile ce produc biogaz. Ele sunt de obicei cuplate la un grup de pompare VL.

4.Unitati personalizate
Unitatile Jurop sunt caracterizate prin : fiabilitate, durata mare de viata si versatilitate. Antrenarea se poate face cu mai multe tipuri de motoare: electrice, diesel sau pe benzină, motoare cu aer comprimat. Unitatile pot fi montate pe cadru fix sau mobil. Nu există o unitate standard, ca și configurație, produsulul și caracteristicile sale sunt determinate de nevoile clienților noștrii.
Jurop poate livra variante de unitati numai cu vid, combinate, sau de înaltă presiune; grupurile acționate de motor, cu sau fără rezervor, staționare sau instalat pe un cărucior