Home » Agricultura » Pluguri »

Downhil Vario - reversibil

Downhil Vario - reversibil

Downhil Vario reversibil | Agriculture & Jurop Group

SUKOV DOWNHIL VARIO

Plugurile reversibile de tip Sukov Downhil Vario sunt destinate pentru aratul terenurilor netede si cu pante de până la 10. Acestea necesita  tractoare de 60-128KW (80 - 180hp).

Aceste tip de plug se caracterizeaza prin faptul ca poate sa modifice latimea de lucru prin intermediul cilindrului hidraulic.
Optional se poate echipa cu trupita de tip PS40, caracterizata printr-o rezistenta mica la inaintare.

Plugul este echipat cu roata de sprijin reversibila  și poate fi, opțional, echipat cu brăzdare cu role în varianta dințata  și de tip pantof, cu pinteni si cutite  pentru   resturi de plante.De asemenea trupitele pot fi dotate cu elemente suplimentare ce ajuta la intoarcerea mai usoara a brazdei.

Adancimea de lucru poate fi reglata din roata de copiere . De asemene trupitele pot fi reglate ca latime de lucru. Trupitele sunt protejate prin bloturi care se reteaza la intalnirea unui obstacol. Plugul se reverseaza prin intermediul unui sistem hidraulic care este cuplat la hidraulica tractorului si comanda se face de la levierul din cabina tractorului. Toate elementele care presupun reglaje de taiere sunt usor de manipulat. Planeitatea plugului se regleaza din doua suruburi. Stabilitatea plugului cand nu este agatat de tractor este asigurata de un cadru si picior reglabil.

 

DOWNHIL Vario

2+

3+

3+1

Greutate (kg)

920

1060

1210

Distanta intre trupite (mm)

1000

1000

1000

Latime de lucru reglabila

35-53

35-53

35-53

 

 

 

Contacteaza-ne!