Home Basculante

Suprastructuri trilaterale

Suprastructuri trilaterale

Suprastructuri trilaterale Molcik

Este o suprastructura universala, de la cele mai mici sasie de 3,5 to pana la cele mai mari de 41 to. Destinata in special transportului de materiale vrac pentru constructii, dar si marfuri paletizate, pot fi in diferite combinatii de deschidere a obloanelor laterale inclusiv hidroboard, suprastructura trialterala Molcik, poate fi in combinatie si cu macara montata in spatele cabinei, sau demontabila pe consola.
Toate aceste optionale fac din suprastructura trilaterala un partener ideal pentru orice constructor.
In standard sunt prevazute cu iesire hidraulica pana in partea din spate – pentru tractare remorca, trailer, etc.

Toate suprastructurile au sasiul auxiliar construit individual pentru fiecare sasiu de camion, conform recomandarii si instructiunilor produatorului de autosasiu.

Posibilităţi extinse de execuţie predispun acest tip de basculanta trilaterala pentru utilizarea universală în construcţii. Suprastructura este adecvată în primul rând pentru transportul materialelor în vrac şi al pietrişului de construcţii. Multitudinea de variante de flancuri (compartimentate, compacte), de deschideri a acestora (superioară, inferioară centrală, combinată, hidraulică, manuală), posibilitate de instalare a macaralei hidraulice în spatele cabinei, sau bena pentru paleţi, fac din aceste suprastructuri un partener puternic al oricărui constructor.

Cadrul auxiliar, la fel ca la suprastructurile anterioare, este format din traversele principale sub formă de U, care sunt prevăzute cu bare transversale de întărire.

Baza benei este formată din două traverse longitudinale în interiorul unei nervuri întărite corespunzător şi două grinzi transversale, pe care sunt fixate lagărele benei care permit bascularea trilaterală. Cadrul este întărit corespunzător pe locul de amplasare al cilindrului hidraulic.

Ridicarea benei este asigurată de un cilindru hidraulic; comanda circuitului hidraulic se face electro-pneumatic, din cabina şoferului. Ca si standard exista circuit hidraulic şi pentru remorcă.