Termeni si conditii

Termeni si conditii

1. TERMENI

Prezentul site cuprinde: texte, poze, baze de date, servicii, logo-uri, orice fel de informații, reclame, etc și constituie “continutul” site-ului www.ajgrom.ro, care este proprietatea companiei SC AJG Trucks & Trailers SRL. Orice persoană care accesează acest site va trebui să citească acești Termeni și Condiții prezentați în continuare, înainte de accesarea site-ului. Parcurgerea și utilizarea site-ului www.ajgrom.ro reprezintă acceptarea fără limitări sau rezerve de către Dumneavoastră a prezentilor termeni și condiții. www.ajgrom.ro își rezervă dreptul, pe bază unilaterală, de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adăuga și/sau retrage în parte sau în întregime acești termeni, fără a anunța în prealabil. Aceste schimbări vor intra în vigoare din momentul publicării pe www.ajgrom.ro.

2. DESCRIERE SITE 

www.ajgrom.ro este un site web de promovare a unei companii din domeniul utilajelor de constructii si/sau agricole. Informațiile prezente pe site sunt de interes general, puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit.

 

3. DREPTURI DE AUTOR

Întregul conținut al acestui site (date, imagini, texte, grafică, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date) este proprietatea AJG Trucks & Tralers SRL și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus fără obținerea unui acord prealabil de la deținătorii de drept se pedepsește conform legilor în vigoare. Conținutul site-ului www.ajgrom.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă, incluzând forma electronică fără permisiunea anterioară scrisă a reprezentanților AJG Trucks & Trailers SRL.

 

4. LIMITAREA RASPUNDERII

Societatea AJG Trucks & Trailers SRL nu va fi răspunzătoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunăvoință, posibilității de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar dacă Societatea AJG Trucks & Trailers SRL a fost informată anterior de posibilitatea apariției unor asemenea pierderi), rezultând din: – utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor site-ului; – acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului; – declarații sau acțiuni ale oricărei terțe părți asupra serviciilor site-ului; – orice altă problemă legată de serviciile site-ului. Dacă se consideră că orice material pus la dispoziție pe site, postat pe site de către terți sau utilizatori, violează drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesară semnalarea acestei situații la adresa de email office@ajgrom.ro. Acest site este oferit în această formă fără alte garanții. Societatea AJG Trucks & Trailers SRL nu este și nu poate fi responsabilă pentru nepotriviri, indisponibilități sau alte defecte ale acestui site sau ale conținutului său.

 

5. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că înțelegeți că sunteți de acord cu următoarele: – utilizarea site-ului se face pe propria răspundere; Societatea AJG Trucks & Trailers SRL se absolvă în mod expres de toate răspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garanțiile indirecte de vânzare sau conformitate cu specificațiile pentru un anume scop. Societatea AJG Trucks & Trailers SRL nu oferă nicio garanție că: – informațiile vor împlini toate cerințele dumneavoastră; – serviciile vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fără erori; – rezultatele ce se vor putea obține din folosirea informațiilor site-ului vor fi corecte sau de încredere; – calitatea oricăror produse, servicii, informații sau altor materiale cumpărate sau obținute de dumneavoastră prin intermediul site-ului, va satisface toate cerințele; – orice eroare de program va fi corectată. Utilizatorul este singura persoană responsabilă de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau rețelei de pe care accesează site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descărcării de informații și servicii din conținutului site-ului. Niciun sfat sau alte informații orale sau scrise, obținute de la site sau prin intermediul serviciilor site-ului nu constituie o garanție, dacă nu este stipulată expres în termenii și condițiile de utilizare.

 

6. LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Plasarea unui hyperlink spre site-ul www.ajgrom.ro necesită o autorizație prealabilă în scris de la societatea AJG Trucks & Trailers SRL. Dacă doriți să plasați un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie prin urmare să contactați responsabilul site-ului www.ajgrom.ro. AJG Trucks & Trailers SRL nu poate fi, în nici un caz, făcută responsabilă pentru punerea la dispoziție a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecând de la site-ul www.ajgrom.ro și nu este responsabilă, în nici un fel, de conținutul, produsele, serviciile etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecând de la aceste site-uri.

 

7. DREPT APLICABIL

Prezentii Termeni și condiții, precum și orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestor Termeni și condiții sau din accesarea / funcționarea / disfuncționalitatea site-ului se supun dreptului intern român. Limba Termenilor și condiții și a site-ului este limba română. În caz de litigiu, numai instanțele românești vor fi considerate competente. Utilizatorul site-ului accepta sa adere la acesti Termeni si Conditii Utilizatorul site-ului www.ajgrom.ro confirmă că a citit și acceptat acești Termeni și Condiții. Utilizarea site-ului de către client implică acceptarea necondiționată a acestor Termeni și Condiții

 

8. Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.

 

SC AJG Trucks & Trailers SRL

  • Sediu social: 127630 Topliceni, str. Principala, nr. 422, jud. Buzau
  • Email: office@ajgrom.ro
  • Tel: 0742287260
  • Fax: 0314260116
  • Reg. Com: J10/1533/2008
  • Cod fiscal: RO24737787